Sve kategorije
sidebanner.jpg

Blog

Početna>Blog

Predstavljamo Ultimate JIMMY 5-u-1 multifunkcionalni usisivač i perilicu PW11 Pro Max: Revolucioniranje vašeg iskustva čišćenja!

Izdavač: Vrijeme izlaska: 2024-05-24

Bilo da ste zaposleni profesionalac, roditelj ili neko ko jednostavno cijeni čist i uredan dom, JIMMY PW11 Pro Max je savršeno rješenje za vas. Uživajte u pogodnostima čistača podova i a ručni usisavač čistač sve u jednom uređaju, koji vam štedi vrijeme, energiju i novac!

Zamislite da imate jedan uređaj koji bez napora rješava i suhe i mokre nerede na vašim podovima. JIMMY 5-u-1 multifunkcionalni usisivač i perilica PW11 Pro Max čini upravo to i više!

Sa IPX8 vodootpornim motorom bez četkica, proizvodi 460W jake snage, 110AW snažnog usisavanja, lako usisava ostatke, kafu, mlijeko, jogurt, pa čak i prosutu tjesteninu, paradajz sos i druge tvrdokorne mrlje. U kombinaciji sa stopom sterilizacije jona srebra od 99.99%, vaši podovi će biti blistavi i besprekorni, čineći životno okruženje vaše porodice ugodnijim i sigurnijim.

Ali to nije sve – uz niz izmjenjivih dodataka, ovaj čistač podova se praktično pretvara u ručni usisivač. Želite da očistite svoj tepih, površinu kreveta, praznine ili čak svoju voljenu sofu? Jednostavno promijenite priključke i prihvatite pogodnost čistijeg prostora bez muke oko vučenja oko različitih alata za čišćenje u domaćinstvu.

slika 1

JIMMY PW11Pro Max ne samo da pruža izvanredne performanse, već je i dizajniran s namjerom potrošača.

Jedna od istaknutih karakteristika ovog vrhunskog uređaja je njegova poboljšana glava četkice. Dizajnirane za povećanu efikasnost, četke s dvostrukim valjcima rotiraju se u oba smjera, donoseći dvostruku snagu brisanja i pranja, dok dizajn "četke do ruba" osigurava temeljno čišćenje čak i na teško dostupnim mjestima kao što su postolja, uglovi.

Osim toga, integrirana funkcija ručnog + automatskog raspršivanja vode podiže čišćenje na novi nivo, pružajući snažno rješenje za tvrdokorne mrlje. Nakon uključivanja, čista voda se automatski i ravnomjerno raspršuje na valjkastu četku za pranje i brisanje poda svježom vodom, čime se pod može očistiti i bez mirisa. Takođe možete jednostavno pritisnuti dugme za ručno raspršivanje vode kako biste poprskali dodatnu vodu za snažnije pranje. Prošli su dani borbe sa tvrdoglavom prljavštinom!

Ima još. Njegovo jedinstveno mokro i suho odvajanje rezervoara za otpadnu vodu i dizajn protiv povratnog toka kanalizacije mogu spriječiti povratni tok prljave vode tokom rada, čineći ga sigurnim i higijenskim. Dakle, PW11Pro Max se može položiti ravno pod uglom od skoro 180 stepeni, što vam omogućava da lako očistite dno sofe, kreveta i drugog nameštaja u vašem domu koji lako nakuplja prljavštinu.

JIMMY takođe razume da je vaše vreme dragoceno, zbog čega je PW11 Pro Max opremljen najsavremenijom tehnologijom za maksimalnu efikasnost.

Preko LED displeja i glasovnih obaveštenja, preostalo radno vreme, čistoća poda, način rada su jasni na prvi pogled. A pametni senzor omogućava mašini da automatski podesi usis u skladu sa otkrivenim neredom, optimizujući potrošnju energije, performanse čišćenja i nivoe buke.
Mašina pruža 40 minuta* vremena za čišćenje poda i do 80 minuta* vremena ručnog usisavanja. Više nema potrebe da brinete o problemima pri korištenju uzrokovanim starenjem baterije. Dizajn odvojivog paketa baterija omogućava vam da lako udvostručite radno vrijeme i vijek trajanja.

Na kraju, hajde da kažemo zbogom mukama s održavanjem jer ovaj pametni uređaj dolazi sa funkcijama samočišćenja i sušenja vrućim zrakom. Postavite mašinu na podlogu za punjenje, aktivirajte funkciju samočišćenja jednim klikom, a zatim automatski fenom osušite valjak četke i put vazduha konstantnim vrućim vazduhom, čineći uređaj besprekornim i spremnim za sledeću upotrebu.

Ne propustite priliku da revolucionirate svoju rutinu čišćenja. Iskusite snagu i svestranost 5-u-1 multifunkcionalnog PW11 Pro Max već danas. Posjetite našu web stranicu https://www.jimmyglobal.com/ ili nas kontaktirajte direktno https://www.jimmyglobal.comVacuum-Washer/jimmy-pw11-pro-max-cordless-5-in-1-vacuumwasher

O JIMMY-u

JIMMY, brend pod KingClean Electric Co., Ltd, posvećen stvaranju visokokvalitetnog zdravog života za globalne korisnike. KingClean Electric Co., Ltd se fokusira na industriju čišćenja okoliša već 29 godina od svog osnivanja 1994. godine, i jedna je od najvećih svjetskih kompanija za razvoj i proizvodnju usisivača 19 godina od 2004. godine. Kompanija ima preko 800 R&D inženjeri, aplicira za oko 200 novih patenata svake godine i posjeduje preko 1600 patenata, te razvija oko 100 novih proizvoda svake godine. Oslanjajući se na KingClean-ovu snažnu kontrolu kvaliteta i sistem istraživanja i razvoja proizvodnje, JIMMY proizvodi se prodaju u više od 30 zemalja, a prodajni kanali pokrivaju online i offline, stvarajući život iz snova za stotine miliona porodica širom svijeta.

Pratite nas na InstagramYouTube i Facebook.
Kontakt za medije: Sally.HONG@KingClean.com

pretplata

Pretplatite se na naš newsletter

Prati nas

Želimo čuti vaše mišljenje

Vruće kategorije